TACK ALLA BESÖKARE FÖR I ÅR

Sommaren 2016 bjuder på mycket nytt. Programmet kommer upp här i under Mars månad. För frågor kontakta Joakim Stenhammar på 0707665082

ÖN & SCENEN

FJÄDERHOLMARNA

Fjäderholmarna är Stockholms närmaste skärgård och är ett perfekt utflyktsmål för alla åldrar. Båtresan från centrala Stockholm tar ca 20 minuter och vi rekommenderar att ni kommer ett tag innan showstart för att hinna njuta av den vackra miljön ute på ön.

Övriga aktiviteter ute på Fjäderholmarna är många. Passa på att bada eller varför inte besöka någon av de flera olika hantverksbodarna som erbjuder allt från glasblåsning till wiskyprovning.

SCENEN & SCENOMRÅDET

Scenen ligger centralt på ön och är väl skyltad från där båtarna lägger till. Scenområdet öppnar 30 minuter innan evenemangsstart och det är onumrerade platser så vi rekommenderar er att komma en stund innan showstart. Inne på området finns försäljning av lättare förtäring, dryck och regnskydd. Vi tar kort.

Evenemangen på Fjäderholmsscenen körs oavsett väder utom vid åska. Paraply får ej användas inne på scenområdet.

Vi har daglig kontakt med Strömma kanalbåtar, båttraffiken kommer därmed att anpassas efter Fjäderholmsscenens sommarprogram så att alla får plats på båtarna till och från Stockholm.


 

© FJÄDERHOLARNAS KROG / FJÄDERHOLMSCENEN 2015